PKA Over ons

Popkoor Allround

Het swingendste en leukste koor van Soesterberg! Ons repetoire is een vrolijke mix van oude en nieuwe popsongs, engels- en nederlandstalig, van ballad tot rock. We repeteren onder leiding van onze gedreven dirigent Linda Caminita. Wij geven 2 optredens per jaar in januari en in juni en daarnaast zingen wij op 4 mei bij de Dodenherdenking in Soesterberg.

Ons koor kenmerkt zich door de open, gezellige sfeer waar iedereen die zin heeft om te zingen zich welkom voelt. Koorervaring is niet nodig om met ons mee te doen, je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. Het enige wat je nodig hebt is zin om te zingen en je stem te laten klinken. En na de repetitie blijven er altijd genoeg mensen voor een gezellige nazit.

We repeteren om de week in de ontmoetingsruimte van de Vredekerk, Generaal Winkelmanstraat 101.

<link naar agenda en/of Googlemaps>

Rob NieuwenhuisVoorzitter
Marga van der HamPenningmeester
Renée EichholtzLedenadministratie
Sandra LeenardsAlgemeen bestuurslid
Evelien van HaeringenAlgemeen bestuurslid
VacatureSecretaris

Heb je een vraag, stuur dan een mail naar ons

Vriend worden

  Als vriend of vriendin van Popkoor Allround ontvangt u informatie over aanstaande optredens en bovendien krijgt u € 2,50 korting of één gratis consumptie bij een optreden. Kies hieronder hoe u wilt doneren:

  Ik word vriend en ontvang van de penningmeester een Tikkie van € 25 per jaar. Uiteraard mag u ook een hoger bedrag invullen.


  Ik maak
  over aan Popkoor Allround op rekening NL24RABO0135179890 Soesterberg.

  Dank u, we hopen u snel te zien.

  Gepubliceerd door admin

  Creative Graphic Designer