Kinderclub

Op 2 mei gaan we open in Soesterberg: de kinderclub van Studio K. Hier kunnen kinderen van 3 t/m 12 jaar terecht op tijdstippen dat de reguliere opvang gesloten is.

De Kinderclub is een private instelling die een alternatief biedt voor kinderopvang. Er is een gediplomeerde pedagogisch medewerker aanwezig die je kind uitdaagt tot zelfredzaamheid, cognitieve – en sociale ontwikkeling.

De tuin met trampoline grenst aan het bos en we gaan dan ook zo veel mogelijk naar buiten. Daarnaast kan je kind hier ook rustig huiswerk doen, tv kijken of gewoon lekker chillen in een klankbad.

Hoe werkt het?

De Kinderclub streeft ernaar 2 of 3 kinderen tegelijk te ontvangen, zodat je kind de aandacht krijgt die het verdient. Dat houdt ook in dat je altijd via de Whatsapp een aanvraag doet en pas na de bevestiging je kind/kinderen kunt bregen.

Voorlopige openingstijden
ZondagDag, avond, nacht
MaandagAvond, nacht
DinsdagDag, avond, nacht
WoensdagDag, avond
DonderdagAvond
VrijdagAvond, nacht
ZaterdagDag, avond, nacht

Na de kennismaking koop je een afkruiskaart van € 400,- en deze betaal je via een Tikkie. Je krijgt daarna een factuur. Op de afkruiskaart staan 100 vakjes die elk € 4,- waard zijn en zo ontstaan er 3 uurtarieven:

Dagtarief Kinderclub08-18 uur€ 12 per uur (3×4)
Avondtarief Kinderclub18-24 uur€ 16 per uur (4×4)
Nachttarief Kinderclub24-08 uur€ 20 per uur (5×4)

Je reserveert telefonisch of via Whatsapp en je brengt je kind naar de kinderclub.

AfkruiskaartIn dit voorbeeld brengt papa zijn dochter Victoria om 18:30 uur naar de kinderclub en om 20:10 uur haalt hij haar weer op. Victoria was hier dus 1 uur en 40 minuten.

Het afronden gaat per kwartier en altijd naar boven, tegen het avondtarief.

Er worden dus 4 vakjes afgekruist voor het hele uur en voor de 40 minuten nog eens 3 vakjes (3 kwartier). In totaal zijn er 7 vakjes afgekruist.

De afkruiskaart blijft bij de Kinderclub; zo kun je hem ook niet kwijtraken. Als je je kind weer ophaalt wordt de kaart afgetekend.

De Apollo ligt 3 minuten rijden van afrit 4 van de A28 en op of bij het hofje is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Testimonials