Kinderclub

Logo Kinderclub Soesterberg

Hier kunnen kinderen van 3 t/m 12 jaar terecht op tijdstippen dat de reguliere opvang gesloten is.

De Kinderclub is een private instelling die een alternatief biedt voor kinderopvang. Er is een gediplomeerde pedagogisch medewerker aanwezig die je kind uitdaagt tot zelfredzaamheid, sociale – en cognitieve ontwikkeling.

Spelend leren

De tuin met trampoline grenst aan het bos en we gaan dan ook zo veel mogelijk naar buiten. Daarnaast kan je kind hier ook rustig huiswerk maken, desgewenst bijles krijgen, tekenen, een puzzel maken, muziek maken of yoga in een klankbad.

3 klankschalen

Hoe werkt het?

De Kinderclub streeft ernaar 2 of 3 kinderen tegelijk te ontvangen, zodat je kind de aandacht krijgt die het verdient. Dat houdt in dat je altijd via Whatsapp een aanvraag doet en pas na de bevestiging je kind of kinderen kunt brengen.

In dit voorbeeld brengt papa zijn dochter Victoria om 18:30 uur naar de kinderclub en om 20:10 uur haalt hij haar weer op. Victoria was hier dus 1 uur en 40 minuten.

Het afronden gaat per kwartier en altijd naar boven, tegen het avondtarief.

Er worden dus 4 vakjes afgekruist voor het hele uur en voor de 40 minuten nog eens 3 vakjes (3 kwartier). In totaal zijn er 7 vakjes afgekruist.

De afkruiskaart blijft bij de Kinderclub; zo kun je hem ook niet kwijtraken. Als je je kind weer ophaalt wordt de kaart afgetekend.

Na de kennismaking koop je een afkruiskaart van € 400,- en deze betaal je via een Tikkie. Je krijgt daarna een factuur. Op de afkruiskaart staan 100 vakjes die elk € 4,- waard zijn en er is een dag- en nachttarief.

Dagtarief Kinderclub8-18 uur€ 16 per uur
Avondtarief Kinderclub18-8 uur€ 20 per uur

Dit ben ik

Aangenaam, mijn naam is Karen Agricola. Ik heb ervaring in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, als maatje bij Samen Oplopen in Zeist en bij de Amerpoort waar ik kinderen begeleidde met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) op een woongroep.

Kennismaken?

Gebruik whatsapp, application, call-873316.jpgdan maken we snel een afspraak.

Daarnaast werk ik als grafisch vormgever/trafficmanager bij een reclamebureau.

Waar?

De Apollo ligt 3 minuten rijden van afrit 4 van de A28 en op of bij het hofje is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Testimonials